SEMPURNAKAN AQIQAH
TANDA SYUKUR DAN CINTA

BENUA AFRIKA

PANDUAN UNTUK ANDA

Aqiqah untuk anak lelaki ada lah
2 ekor kambing atau 2 bahagian lembu

Aqiqah untuk anak perempuan ada lah
1 ekor kambing atau 1 bahagian lembu

SIJIL KAYU PERCUMA
AQIQAH MEKAH

3 LANGKAH MUDAH
UNTUK PENYERTAAN

  1. Isi maklumat peserta dan alamat penerimaan sijil. selepas itu anda boleh membuat pembayaran secara online dari mana mana bank pilihan anda.

2. Video bukti perlaksaan akan dihantar kepada anda 2 hari bekerja dari hari perlaksanaan. 
Sijil perlaksaan akan dihantar dalam 30 hari bekerja.

KELEBIHAN AQIQAH DI FITRAH UMMAH ?

KENAPA FITRAH UMMAH ?

Dengan setiap penyertaan anda bersama Pertubuhan Fitrah Ummah (PFU), ianya membantu kerja-kerja kebajikan dapat dijalankan dengan lebih efektif dan bergerak tanpa menggunakan duit sumbangan semata-mata.

Kos operasi PFU akan dijana dari perkhidmatan ini. Dengan itu, sumbangan orang ramai salurkan untuk program Sedeqah akan digunakan 100% untuk menjalankan program-program kebajikan sepanjang tahun.

Emiggioo Oo
Emiggioo Oo
1715487884
Good
Azza Roses
Azza Roses
1715487821
Alhamdulillah pertubuhan fitrah ummah yg di percayai menjalankn wakaf
Maa Liza
Maa Liza
1713570368
Alhamdlillah first time mlkukan aqiqah dgn prtbuhan ni..sgt mmuaskn hti..trima kasih
Sangat membantu dan dipercayai. Very recommended pada sesiapa yg hendak menunaikan aqiqah dan ibadah qurban.. moga sentiasa diberkati allah..
ekien abd
ekien abd
1708756916
Sangat rekomen dengan korang kalau nak buat aqiqah. Murah jimat masa dan tenaga 😁. Service jangan cakaplah memang tiptop cepat je prosesnya. Sangat mudah.
js_loader

AQIQAH LEMBU - AFRIKA

RM350.00

Billing details

SENARAI NAMA PESERTA

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart SubtotalRM0.00
Order TotalRM0.00
  • Pay securely using your online banking through Bizappay.

HOT LINE

018-2929006

ALAMAT

PERTUBUHAN FITRAH UMMAH
2831, Jalan Sungai Penchala, Kampung Sungai Penchala, 60000 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur