Borang Pesanan dan Pembayaran Online

QURBAN BAGI TAHUN 2022

PERLAKSANAAN UNTUK UMAT ISLAM DI
MALAYSIA

*Tertakluk pada Terma & Syarat

1. Perlaksanaan Ibadah Qurban Kambing Malaysia akan diuruskan oleh wakil kami iaitu kandang ASUH Agro di Meru, Ipoh, Perak.

2. Peserta yang menyertai Ibadah Qurban Kambing Malaysia perlu bersetuju untuk menyerahkan keseluruhan daging Qurban kambing diuruskan oleh pihak Madrasah Tahfiz Ashabus Suffah (ASUH) untuk agihan dan sebagainya.

3. Sekiranya peserta Ibadah Qurban Kambing Malaysia berhajat untuk mengambil sebahagian dari daging Qurban Kambing, peserta hendaklah berada berdekatan area Kandang ASUH Agro di Ipoh, Perak.

4. Pihak Pertubuhan Fitrah Ummah (PFU) tidak menguruskan pengagihan, penyimpanan atau hal-hal lain agar tiada masalah yang berlaku.

5. Sekiranya peserta bersetuju dengan terma & syarat ini barulah boleh membuat penyertaan Ibadah Qurban Kambing Malaysia bersama kami di Pertubuhan Fitrah Ummah. (PFU)

Borang Pesanan dan Pembayaran Online

  1. Anda telah memilih pakej Qurban KAMBING untuk umat Islam di  MALAYSIA.
  2. Sila isi borang yang di sediakan.
  3. Jika anda memilih lebih dari 1 ekor kambing. Mohon untuk menyatakan penama yang diniatkan dibahagian yang disediakan mengikut jumlah ekor yang dibeli
  4. Selepas anda mengisi Borang Pesanan dan Pembayaran online anda dianjurkan membaca dan berniat AKAD seperti berikut :

    LAFAZ AKAD BERSAMA WAKIL PERTUBUHAN FITRAH UMMAH

    Saya/Kami bersetuju menyerahkan tanggungjawab & amanah kepada wakil pelaksana yang kami pilih iaitu Pertubuhan Fitrah Ummah (PFU) bagi menguruskan pembelian, penyembelihan, pengagihan daging haiwan Qurban bagi pihak diwakili iaitu Saya/Kami pada tahun ini kerana Allah SWT.

  5. Pilih Kaedah pembayaran dan Tekan PLACE ORDER

SATU (1) EKOR KAMBING QURBAN - MALAYSIA

RM1,550.00

Billing details

SENARAI NAMA PESERTA

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay securely using your online banking through Bizappay.