IBADAH AQIQAH
KAMBING MALAYSIA

Perlaksanaan Ibadah Aqiqah di Malaysia diuruskan oleh wakil rasmi kami di dua buah kandang iaitu di Wangsa Maju, Kuala Lumpur atau di Klang, Selangor.

Sembelihan Ibadah Aqiqah akan dibuat oleh wakil kami turut disertai oleh wakil dari Pertubuhan Fitrah Ummah bagi memastikan proses sembelihan berjalan dengan baik.

Selain itu, peserta juga boleh hadir ke lokasi penyembelihan sekiranya ingin turut serta. Andai kata peserta ingin menyembelih sendiri kambing juga sangat digalakkan. Pihak kami akan membantu agar proses sembelihan tersebut.

Setiap peserta akan menerima:
1. Laporan Video Sembelihan
2. Sijil Kayu Eksklusif
3. Sijil Digital Softcopy

Harga seekor kambing bermula dari RM1,650.00

Nota tambahan :
1. Sekiranya peserta tinggal berdekatan dengan kawasan kandang sembelihan, anda boleh memohon untuk mendapatkan daging Aqiqah yang telah dimasak oleh pihak wakil kami.

2. Segala kos bagi perlaksanaan Ibadah Aqiqah telah termasuk dalam jumlah bayaran yang telah dibuat oleh peserta kecuali kos penghantaran.

3. Kos penghantaran daging Aqiqah yang telah dimasak ke rumah anda perlulah dibayar setelah peserta mendapat daging tersebut. Jumlah kos penghantaran bermula RM50 sehingga RM100.

4. Sekiranya peserta tidak mahu mengambil daging Aqiqah yang telah dimasak atas sebab jarak yang jauh dari kandang atau atas sebab yang lain, wakil kami boleh uruskan dengan menghantar masakan tersebut ke masjid atau madrasah tahfiz yang berdekatan.

Borang Pesanan dan Pembayaran Online

1. Anda telah memilih pakej aqiqah kambing di MALAYSIA

2. Sila isi borang yang di sediakan.

3. Anda hanya perlu isi 1 penama sahaja bagi 1 ekor kambing

4. Jika anda membeli lebih dari 1 ekor kambing Aqiqah, anda boleh mengisi penama seterusnya didalam borang yang disediakan.

Billing details

SENARAI NAMA PESERTA

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay securely using your online banking through Bizappay.